fbpx

Argentiinalaisen tangon kurssit KESÄ 2022

Haluatko kokeilla argentiinalaista tangoa?

Tämä yhden päivän tiivis paketti sisältää neljä tangotuntia aivan alkeista alkaen. Tanssinopetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla. Esivaatimuksia ei ole, vaan aloitat aivan alkeista. Tämä tanssikurssi sopii kaikille avoimin mielin tuleville.

Kurssi järjestetään kaksi kertaa heinäkuun aikana, valitse omasi tai osallistu molempiin!

 

TANHUHOVI, LOHJA: Lauantaina 2.7.2022 klo 12 – 16 Raviradankatu 64, Lohja. Karttalinkki 

ORIMATTILAN KEHRÄÄMÖ: Keskiviikkona 13.7.2022 klo 17 – 21 Pakaantie 1, Orimattila. Karttalinkki.

Tarvitsenko oman parin?

Voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman. Jos ilmoittaudut ilman paria, pääsysi kurssille varmistuu vasta, kun pari on löytynyt. Kurssin aikana on harvakseltaan toteutettava parinvaihto. Voit myös tanssia koko ajan oman parisi kanssa, jos et halua osallistua parinvaihtoon.

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen viimeistään kurssia edellisenä päivänä. (Punainen nappi sivun yläreunassa.)

 

Aikataulu

Aloitamme tanssinopetuksen aivan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5-10 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko. Sisältö on suuntaa-antava.

Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
Peruskuviot osa 1 (parallel system)
TAUKO 30 min
Peruskuviot osa 2 (cross system)
Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

 

Sopiiko tangokurssi minulle?

Kurssi lähtee aivan alkeista kävellen. Sinun ei tarvitse osata tangoa entuudestaan. Koska kyseessä on intensiivipäivä, etenemme reippaasti, mutta pysymme silti alkeistasolla koko päivän. Kurssilla ei ole minkäänlaisia ennakkovaatimuksia. Jos tämä siis on ensimmäinen kerta, kun kokeilet argentiinalaista tangoa, olet osallistumassa juuri oikealle tanssikurssille! Mikäli olet käynyt jo alkeiskurssin muualla, mutta haluaisit tulla vielä kertailemaan alkeita, olet luonnollisesti tervetullut myös virkistämään muistia alkeista.

 

Opetus

Olen tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Olen opettanut tangon intensiivikurssia jo sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Opetukseni perusarvoja ovat myönteisyys, kannustaminen ja aito ihmisten kohtaaminen. Minulle on tärkeää, että oppilas tuntee olonsa hyväksi kurssin aikana. Katso tanssivideoni täältä. Olet hyvissä käsissä. 

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa ”  -Tiina Seppänen

Kurssimaksu

Kurssin hinta on 35 €/hlö/yksi päivä. 
Voit maksaa seuraavasti:

  • Verkkopankissa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tästä linkistä (valitse 1 tai 2 hlö)
  • MobilePaylla suoraan tästä linkistä.
  • Smartum-, E-passi ja Edenred -maksutavoilla. Etsi portaalista palveluntarjoajaa ”Tanssinopettaja Saara Tuikkala”

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän. 

Turvallisuus

Olethan täysin terve tullessasi. Huolehditaan tanssikurssilla yhteisesti hyvästa hygieniasta ja noudatetaan alueen ajankohtaisia turvallisuusohjeita huolellisesti. Nähdään kurssilla!)

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista