fbpx

Argentiinalainen tango

Sielukas musiikki, aistillinen tunnelma ja elegantti liike. Tämä on argentiinalaisen tangon menestysresepti. Tangotunneillani olet osana kiehtovaa maailmaa, jossa voit nauttia hyvästä seurasta ja liikunnasta uudella tavalla. 

Haluatko harrastaa tätä ihanaa tanssia parisi kanssa, vai tuletko löytämään parin kurssilta? Kumpikin sopii. Kun tanssit useamman henkilön kanssa rauhallisessa parinvaihdossa, opit eniten. Kuitenkin jos sinusta tuntuu mukavammalta tanssia yhden parin kanssa, se käy hyvin.

Saara Tuikkala antaa argentiinalaisen tangon opetusta.

Sopiiko argentiinalainen tango minulle?

Olet saattanut kuulla, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle. Voin kertoa, että tunneillani oppiminen on juuri niin helppoa kuin haluat! Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana, tai harjoittelet yksityisopetuksessa niin halutessasi. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet tuntien aikana. Oppiminen tapahtuu säännöllisten toistojen kautta, kuten missä tahansa taidon harjoittamisessa. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen.

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa.”

TIINA SEPPÄNEN

Tyylikästä ja selkeää opetusta, ehdottomasti lisää lisää.. Kiitos <3

ARJA NEVALA