fbpx

Argentiinalainen tango

Sielukas musiikki, aistillinen tunnelma ja elegantti liike. Tämä on argentiinalaisen tangon menestysresepti. Tangotunneillani olet osana kiehtovaa maailmaa, jossa voit nauttia hyvästä seurasta ja liikunnasta uudella tavalla. 

Haluatko harrastaa tätä ihanaa tanssia parisi kanssa, vai tuletko löytämään parin kurssilta? Kumpikin sopii. Kun tanssit useamman henkilön kanssa rauhallisessa parinvaihdossa, opit eniten. Kuitenkin jos sinusta tuntuu mukavammalta tanssia yhden parin kanssa, se käy hyvin.

Saara Tuikkala antaa argentiinalaisen tangon opetusta.

Sopiiko argentiinalainen tango minulle?

Olet saattanut kuulla, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle. Voin kertoa, että tällä kurssilla oppiminen on niin helppoa kuin haluat! Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet ryhmätuntien aikana. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen.

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa.”

TIINA SEPPÄNEN

Tyylikästä ja selkeää opetusta, ehdottomasti lisää lisää.. Kiitos <3

ARJA NEVALA

Kymmenet ihmiset ovat jo oppineet tanssimaan argentiinalaista tangoa tällä menetelmällä

Jos vielä epäröit kurssille tulemista, tule itse toteamaan miten hyvin kurssi sopii sinulle. Pääset kokeilemaan ilmaiseksi kauden ensimmäisen tunnin PVM. Et siis menettää mitään, mutta voit saavuttaa upean harrastuksen ja paljon tanssin iloa.