Liity riemukkaaseen West Coast Swing -tanssiporukkaan Lahdessa

 

Tule harrastamaan rentoa ja iloista kädenalitanssia. Kokoamme yhteen uuden west coast swing -harrastusryhmän, jossa aloitamme tanssilajin aivan alkeista. Ilmoittaudu mukaan! Tavoitteena on treenata matalalla kynnyksellä yhdessä ja ennenkaikkea pitää hauskaa paritanssin merkeissä. WCS-ryhmä kokoontuu viisi kertaa keväällä -23. Tanssikurssia pitää rennolla meiningillä Otto Valtamo. Kurssille otetaan 24 henkilöä, ks. ilmoittautumisohje alempaa. 

LAHTI: Kevätkaudella To 23.3. – 20.4.2023 klo 18.00 – 19.30

Paikka: Vuorisali. Vuorikatu 25, Lahti. 
Jatkamme myös syyskaudella.

Tarvitsenko oman parin?

Kurssilla on rennosti kiertävä parinvaihto, joten omaa paria ei välttämättä tarvita. Jos viejiä tai seuraajia on tunneilla enemmän, parinvaihtojen välissä voi harjoitella itsekseen. Ilmoittautumisessa kuitenkin priorisoidaan parien muodostumista (ks. alla). Voit kuitenkin luonnollisesti tulla myös oman parin kanssa, jos sinulla sellainen on. 

 

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen on tärkeää, koska tilaan mahtuu max. 24 henkilöä kerrallaan. Lisäksi tarvitsemme jonkin yhteystietosi informointia varten. Ilmoittautumisessa huomioidaan tanssiroolit siten, että paritasapaino pyritään varmistamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tunneille otetaan ensisijaisesti yhtä monta viejää ja seuraajaa. Vasta sitten täytetään loput paikat jonosta. Kerro ilmoittautumislomakkeella oletko viejä vai seuraaja ja tuletko itseksesi vai parin kanssa. Nyt keväällä ilmoittautuneet ovat jo etusijalla syksyn kurssille. Jos et pääse kevään kurssille, voit ennakkoilmoittautua syksyä varten – mainitse se ilmoittautumislomakkeella.

 

Sopiiko kurssi minulle?

West Coast Swing on parin kanssa tanssittava kädenalitanssi. Sitä tanssitaan esimerkiksi pop- R’n’B- ja blues-musiikkiin. Tanssissa käytetään monesti radiossa soitettavia selkeätempoisia biisejä. WCS sopii todella hyvin yhdessä tanssimiseen sosiaalisissa tilanteissa ja bileissä. Tämä tanssikurssi sopii aivan kaikille. Painotus on rauhallisessa etenemisessä ja paljossa tanssimisessa mukavassa porukassa. 

 

Opetus

Kurssia vetää Otto Valtamo. Oton tausta on rock’n’swing -tansseissa, joissa hän on aiemmin kisannut fuskussa, buggissa ja boogie woogiessa. Ryhmä etenee yhdessä askel askeleelta. Tavoitteena on järjestää tulevaisuudessa tanssibileitä, opetusvierailuja ja edetä tanssin parissa hyvä maku suussa koko matkan. Lue lisää Oton kotisivuilta: https://www.ottovaltamo.fi/otto/

 

Kurssimaksu

15 €/hlö/kerta. Kurssimaksu suoritetaan:  

  • MobilePaylla tästä linkistä.
  • Smartum-, E-passi- tai Edenred-maksutavoilla suoraan apista toimipisteelle ”Tanssinopettaja Saara Tuikkala”
  • Korttimaksulla paikan päällä

 

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Alkuun pääset vaikka sukkasillaan. Voit haluta ottaa juomapullon mukaan. Muuten tule sellaisena kuin olet.

 

Turvallisuus

Olethan täysin terve tullessasi. Huolehditaan yhteisesti hyvästa hygieniasta ja noudatetaan alueen ajankohtaisia turvallisuusohjeita huolellisesti. Nähdään kurssilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista