fbpx

Liity riemukkaaseen West Coast Swing -tanssiporukkaan Lahdessa

 

Tule harrastamaan rentoa ja iloista kädenalitanssia. Kokoamme yhteen uuden west coast swing -harrastusryhmän, jossa aloitamme tanssilajin aivan alkeista. Ilmoittaudu mukaan! Tavoitteena on treenata matalalla kynnyksellä yhdessä ja ennenkaikkea pitää hauskaa paritanssin merkeissä. WCS-ryhmä kokoontuu rennolla meiningillä Otto Valtamon johdolla. Kurssille otetaan enintään 24 henkilöä, ks. ilmoittautumisohje alempaa. 

 

LAHTI: To 11.1. – 16.5.2024 

Alkeet klo 18.00 – 19.15

Jatko/perustaso klo 19.30 – 20.45

Paikka: Vuorisali. Vuorikatu 25, Lahti. 

Tarvitsenko oman parin?

Kurssilla on rennosti kiertävä parinvaihto, joten omaa paria ei välttämättä tarvita. Jos viejiä tai seuraajia on tunneilla enemmän, parinvaihtojen välissä voi harjoitella itsekseen. Ilmoittautumisessa kuitenkin priorisoidaan parien muodostumista (ks. alla). Voit kuitenkin luonnollisesti tulla myös oman parin kanssa, jos sinulla sellainen on. PÄIVITYS: Seuraajien paikat ovat toistaiseksi täynnä, kunnes viejiä ilmoittautuu enemmän. Jos seuraaja pystyy ilmoittautumaan viejän kanssa, pääsee jonon ohi kaverin mukana.

 

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen on tärkeää, koska tilaan mahtuu max. 24 henkilöä kerrallaan. Lisäksi tarvitsemme jonkin yhteystietosi informointia varten. Ilmoittautumisessa huomioidaan tanssiroolit siten, että paritasapaino pyritään varmistamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tunneille otetaan ensisijaisesti yhtä monta viejää ja seuraajaa. Vasta sitten täytetään loput paikat jonosta. Kerro ilmoittautumislomakkeella oletko viejä vai seuraaja ja tuletko itseksesi vai parin kanssa. Keväällä osallistuneet ovat etusijalla syksyn kurssille. 

 

Sopiiko kurssi minulle?

West coast swing on parin kanssa tanssittava kädenalitanssi. Sitä tanssitaan esimerkiksi pop- R’n’B- ja blues-musiikkiin. Tanssissa käytetään monesti radiossa soitettavia selkeätempoisia kappaleita. WCS sopii todella hyvin yhdessä tanssimiseen sosiaalisissa tilanteissa ja bileissä. Tämä tanssikurssi sopii aivan kaikille. Painotus on rauhallisessa etenemisessä ja paljossa tanssimisessa mukavassa porukassa. 

 

Opetus

Kurssia vetää Otto Valtamo. Oton tausta on rock’n’swing -tansseissa, joissa hän on aiemmin kisannut fuskussa, buggissa ja boogie woogiessa. Ryhmä etenee yhdessä askel askeleelta. Tavoitteena on järjestää tulevaisuudessa tanssibileitä, opetusvierailuja ja edetä tanssin parissa hyvä maku suussa koko matkan. Lue lisää Oton kotisivuilta: https://www.ottovaltamo.fi/otto/

 

Kurssimaksu

15 €/hlö/kerta. Jatkokurssilaisille 25€/koko ilta. 

Kurssimaksu suoritetaan:  

  • MobilePaylla tästä linkistä.
  • Smartum-, E-passi- tai Edenred-maksutavoilla suoraan apista toimipisteelle ”Tanssinopettaja Saara Tuikkala”
  • Korttimaksulla paikan päällä

 

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Alkuun pääset vaikka sukkasillaan. Voit haluta ottaa juomapullon mukaan. Muuten tule sellaisena kuin olet.

 

Turvallisuus

Olethan täysin terve tullessasi. Huolehditaan yhteisesti hyvästa hygieniasta. Nähdään kurssilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista

Improflow

  Improflow -päivässä tutkitaan kehon vapaata liikettä improvisaation keinoin. Tanssinopettajana...

Lue lisää