fbpx

Argentiinalainen tango Lahdessa syksy 2022

Tule mukaan harrastamaan argentiinalaista tangoa

Argentiinalainen tango on ihanaa! 

Osallistumalla TangoHigh-kursseille liityt mukaan myönteiseen porukkaan ja harrastat argentiinalaista tangoa laadukkaassa opetuksessa. 

Opettajanasi toimin minä, Tanssinopettaja Saara Tuikkala. Kursseja on kolme, alkeet, peruskurssi ja kehitysryhmä.

Voit käydä kokeilemassa alkeita kerran veloituksetta, jotta tiedät, sopiiko kurssi juuri sinulle. 

Alkeiskurssi 

Ma 18.45 – 19.45

Vesijärvenkatu 30, Lahti
10 €/kerta/hlö.
15.8.2022-5.12.2022
(ei syyslomaviikolla 43, eli 24.10.)

 

Tämä kurssi sopii sinulle, joka et osaa mitään, et yhtään mitään. Voit tulla kurssille parin kanssa tai ilman paria. Mitä tangoon tulee, kurssi on sinulle, jolla on kaksi vasenta jalkaa. Jotenkin sinua kuitenkin kiinnostaisi tähän lajiin tutustua. Tai sitten ei edes varsinaisesti kiinnosta, vaan sinut on raahattu kurssille mukaan pariksi puoliväkisin. No kuule, ei haittaa sekään. Olet ehkä kokeillut muita tanssilajeja aiemmin, tai sitten et. Sillä ei ole merkitystä. Siis kaikesta huolimatta tule nyt vaan kurssille, ope pitää sinusta huolen ja olet hyvissä käsissä! 

 

Tälle kurssille osallistut matalalla kynnyksellä. Kaikki neuvotaan, mitään ei tarvitse osata etukäteen. Harjoitellaan kuvioita rauhallisessa tahdissa, viihdytään tangomusiikin ja uusien kavereiden kanssa. Tule viettämään iloisia ja lämminhenkisiä iltoja syksyn ja talven aikana tangon parissa! Jos tulet ilman paria, luonnollisesti en voi luvata parin löytymistä, mutta pääset silti mukaan harjoittelemaan. Voit kokeilla tanssia muitten ryhmäläisten kanssa tai voit tanssia koko ajan oman parisi kanssa.

 

Peruskurssi

Ma 19.50 – 21

Vesijärvenkatu 30, Lahti

12 €/hlö/kerta. 

(Alkeiskurssin kanssa koko ilta 15 €)

15.8.2022-5.12.2022

(ei syyslomaviikolla 43, eli 24.10.)

 

Tälle kurssille voit tulla oman parin kanssa tai ilman paria. Jos tulet ilman sovittua paria, olethan valmistautunut harjoittelemaan enemmän itsenäisesti, jos vapaita pareja ei satu olemaan paikalla. Kiertävä parinvaihto, johon on vapaaehtoinen osallistuminen, painottuu tunnin loppupuolelle.

 

 

Kenelle tämä kurssi on? Sinulle, joka olet muistaaksesi tehnyt jo cruzadaa ja giroa. Jos nämä espanjankieliset nimet eivät vielä sano sinulle oikein mitään, älä huoli, tällä kurssilla kerrataan paljon. Tanssisi on tilanteessa, jossa saatat kokea, että tasapaino tai pivotointi ei vielä kaikissa liikkeissä suju, vaikkakin jo paranee alkeiskurssin käytyäsi! Musiikkia et ehdi koko ajan kuunnella, mutta on se kutenkin jo vähitellen tunnistettavaa. Pohdit ehkä vielä sitä, uskaltaisitko sinne milongaan lähteä, tai olet jo käynyt muutamia kertoja. Olet oppinut useita liikkeitä, mutta kun pitäisi tanssia, saattaa pää vielä lyödä tyhjää, etkä muistakaan mitään. Hauskaa tämä tangon tanssiminen on kuitenkin, joten tästä ne treenit jatkuvat! Harjoitellaan ja edistytään yhdessä. Olet kokeillut tangovalssia, mutta välttelet milongaa, koska et osaa sitä kunnolla – vielä. Täällä harjoitellaan sitäkin. Ja tietenkin tangomusiikkiin tanssimista, sekä uusia tangon liikemateriaaleja. P.S. Jos ajattelit hypätä suoraan tähän perustason ryhmään, koska sinulla on jo tanssitaustaa muista tanssilajeista, joudun kertomaan, että tälle kurssille pääsevät osallistumaan vain argentiinalaisen tangon alkeiskurssin käyneet (myös muualla käyty kurssi toimii hyvin). Parhaan hyödyn perustason kurssista saat, kun käyt samalla alkeiskurssin uudestaan kertauksen vuoksi. Kyllä, voit käydä alkeiskurssin myös uudestaan ja yhteishinta on edullinen. 

Kehitysryhmä

Ti 19.45 – 21

Svinhufvudinkatu 23, Lahti

15 €/hlö/kerta

Joka toinen viikko, 

16.8. 30.8. 13.9. 27.9. 11.10. 8.11. ja 22.11.


Tällä kurssilla harjoitellaan tiiviisti oman parin kanssa. Halutessaan tunnin lopussa voi vaihtaa paria. Kurssille otetaan max. 12 paria.

Tanssit jo sujuvasti tangoa, valssia ja milogaa. Syöt paradoja aamupalaksi ja poistut takaochosta cruzadaan kuin vettä vaan. Suljetussa abrazossa tanssiminen tuntuu jo luontevalta. 


Olet ihan kympillä mukana sooloharjoituksissa ja ymmärrät, että yksin harjoittelu on juuri se oleellinen juttu, jolla omaa tanssiasi pystyt parantamaan. Olet valmis tekemään toistoja, toistoja ja toistoja, joiden avulla tangon tanssiminen tuntuu yhä vaan ihanammalta. Nautit siitä, että edistyt harjoittelun tuloksena. Arvostat parisi pyrkimyksiä ja haluat kehittyä hänen kanssaan harjoitellen rakentavassa vuorovaikutuksessa. Tässä ryhmässä perehdyt vienti-seuraamisen kehittämiseen, haastat itseäsi esimerkiksi boleoiden, sacadojen ja colgadojen parissa kausittain vaihtuvin teemoin. Milongassa tanssiessasi huomioit, että kaikki kurssin liikkeet eivät sellaisenaan sovi ahtaalle lattialle milongaan, vaan osan kuvioista tarkoitus on toimia sparraavasti edistämään tanssitaitojasi ja kehonhallintaasi.

Oppilaiden palautetta kurssilta:


”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Pitääkö minun ilmoittautua?

Kursseille tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen ensimmäisellä kerralla tapahtuu tällä lomakkeella.  Ilmoittaudu myös ilman paria, jolloin jäät odottamaan parin löytymistä. Voit jättää viestisi lisätietona.

Paljonko kurssi maksaa? 

  • Alkeet: 10 € / kerta /hlö. 
  • Jatko: 12 € / kerta /hlö 
  • Kehitysryhmä 15 €/ kerta / hlö 

Ensisijaiset maksutavat ovat verkkokauppamaksu, MobilePay (36372), Smartum ja E-passi.

Kertamaksun voi myös maksaa paikan päällä kortilla, mikäli mikään ylläolevista maksutavoista ei sovi.

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Kyllä. Pareja ei vaihdeta tunnin aikana. Voit kuitenkin tanssia myös ilman paria halutessasi. Jos haluat etsiä paria, täytä ilmoittautumislomake ja kerro lisätiedoissa, että etsit paria. Tunneilla annetaan jokaiselle mahdollisuus pitää etäisyyttä. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä

Ajankohtaista