fbpx

Argentiinalainen tango Lahdessa kevät 2022

Tule mukaan harrastamaan argentiinalaista tangoa

Argentiinalainen tango on ihanaa! 

Osallistumalla TangoHigh-kursseille liityt mukaan myönteiseen porukkaan ja harrastat argentiinalaista tangoa laadukkaassa opetuksessa. 

Voit täyttää ilmoittautumislomakkeen, jolloin saat tiedon uuden kurssin aloitusajankohdasta sähköpostiisi. Jos haluat vielä harkita, lähetä lomake silti, ja kirjoita viestikenttään ”alustava varaus”.

Opettajanasi toimin minä, Tanssinopettaja Saara Tuikkala. Kursseja on kolme, alkeet, peruskurssi ja kehitysryhmä

Tunneille tulee ilmoittautua. Kursseille otetaan rajattu osallistujamäärä ja tunneilla tanssitaan oman parin kanssa. Mainitse ilmoittautumislomakkeella, jos sinulla ei ole paria, niin voin auttaa! Alueen terveysviranomaisten suosituksia noudatetaan kaikilla kursseilla.

Alkeiskurssi 

Ma 18.45 – 19.45

Vesijärvenkatu 30, Lahti
10 €/kerta/hlö.
23.8.-29.11. (ei 25.10.)

Sinun tarvitsee vain tulla paikan päälle, et tarvitse aiempaa kokemusta argentiinalaisesta tangosta. Ota mukaan parkettia tahraamattomat sisäkengät. Olet saattanut kuulla, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle. Voin kertoa, että tällä kurssilla oppiminen on niin helppoa kuin haluat! Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet ryhmätuntien aikana. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen. Oppiminen tapahtuu osallistumalla tunneille säännöllisesti, sillä joka tunnilla mennään eteenpäin.

 

Peruskurssi

HUOM! TÄYNNÄ

Ma 19.50 – 21

Vesijärvenkatu 30, Lahti

12 €/hlö/kerta.

23.8.-29.11. (ei 25.10.)

Olet harrastanut vähintään vuoden argentiinalaista tangoa. Jos termit abrazo, ronda ja cross system ovat tuttuja, tervetuloa tähän ryhmään. Olet aiemmin oppinut esimerkiksi cruzadan ja takaochon ja haluat jatkaa tangoharrastusta myönteisessä ilmapiirissä ihanan musiikin saattelemana. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi lisää argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Löydämme toistojen kautta varmuutta milongassa tanssimiseen ja kuvioiden soveltamiseen tanssilattialla. Pääset myös kokeilemaan valssia ja milongaa. Myös jatkotason tanssijana saat varmuutta kurssilla kertaamisesta. Jos taas koet, että alkeiskurssin asiat ovat ehkä unohtuneet, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille.

Kehitysryhmä

HUOM! TÄYNNÄ 

Ti 19.45 – 21

Svinhufvudinkatu 23, Lahti

15 €/hlö/kerta

(Joka toinen viikko 17.8.-14.12.)

Olet harrastanut vähintään kaksi vuotta argentiinalaista tangoa ja olet jo tanssinut milongoissa. Haluat syventää tekniikkaa ja saada palautetta tanssitaitosi kehittämiseksi. Ymmärrät, että sooloharjoitteet ovat osa edistymistä.  Olet kokeillut tangovalssia ja milongaa, vaihdat jo sujuvasti parallel ja cross systeemien välillä, huomaat eroja erilaisten musiikkikappaleiden välillä ja osaat giron askeleet ulkokehällä roolista riippumatta. Tällä kurssilla jatkamme esim. yksinkertaisen boleon sekä sacadan harjoittelua. Rytmitämme tanssia eri tangokappaleiden mukaan, parannamme suljetun asennon tuntumaa ja tutkimme kehojen vasteita. 

Oppilaiden palautetta kurssilta:


”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko kurssi maksaa? 

Ensisijaiset maksutavat ovat verkkokauppamaksu, MobilePay, Smartum ja E-passi.

Kertamaksun voi myös maksaa paikan päällä kortilla, mikäli mikään ylläolevista maksutavoista ei sovi.

  • Alkeet: 10 € / kerta /hlö. 
  • Jatko: 12 € / kerta /hlö 
  • Kehitysryhmä 15 €/ kerta / hlö
Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen kurssin alkaessa. 
 

Pitääkö minun ilmoittautua?

Kursseille tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Jos et ole varma osallistumisestasi, voit varata paikan ja ilmoittaa myöhemmin jos et pääsisi mukaan. Ilmoittaudu myös ilman paria, jolloin jäät odottamaan parin löytymistä. 

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Kyllä. Pareja ei vaihdeta tunnin aikana. Voit kuitenkin tanssia myös ilman paria halutessasi. Jos haluat etsiä paria, täytä ilmoittautumislomake ja kerro lisätiedoissa, että etsit paria. Tunneilla annetaan jokaiselle mahdollisuus pitää etäisyyttä. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä

Ajankohtaista