fbpx

LavaTsempparit-tanssikurssi Lahti

Tervetuloa lavatanssin maailmaan. Haluaisitko edistyä tanssiharrastuksessa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä opitaan lisää ja nautitaan iskelmämusiikin tahdeista kannustavassa ilmapiirissä ja hyvässä seurassa. Paritanssi on mahtava tapa liikkua ja virkistää pääkoppaa. Hymyjä ja hikeä siis tiedossa! Pitempään harrastaneille tarjoillaan tällä kurssilla teknisiä haasteita, jotka kehittävät osaamistasi uudelle tasolle.

 

Täytä ilmoittautumislomake, jos olet uusi harrastaja ja tulet mukaan iloisille tunneille. Jos olet jo ollut mukana aiemmilla LavaTsempparit-kursseilla, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Varmista kuitenkin paritilanne ennen kauden aloitusta.

Paikka ja aika: 

Keskiviikkoisin 17.8. – 7.12.2022 klo 19:00 – 21.00
Svinhufvudinkatu 23, Lahti, 3. krs. (Käynti sisäpihan portaikosta).

Tanssinopettaja Saara Tuikkala

Helppo tasoryhmä 

Ke 19 – 20

17.8. – 7.12.2022
Tämä ryhmä on sinulle, joka olet kokeillut lavatanssin alkeita, mutta haluat vielä harjoitella perusteita ja iloita tanssista oman parin kanssa.

Kurssilla tanssitaan suomalaisen seuratanssin peruskuvioita parin kanssa:

 • Foksi
 • Fusku
 • Hidas valssi
 • Tango
 • Rumba-bolero ALKEISTA
 • Cha cha ALKEISTA

Haastava tasoryhmä

Ke 20 – 21 

17.8. – 7.12.2022
Tämä kurssi on sinulle, joka olet jo käynyt pitkään lavoilla ja haluat kehittyä lisää. Tanssilajeina ovat hidas valssi, tango, rumba-bolero ja cha cha cha. Vapaavalintaisesti voidaan valikoida mukaan myös muita tanssilajeja.

Kurssilla edistetään jo hyvää paritanssitaitoa entisestään ja haastetaan kehoa ja mieltä suuremman tanssinautinnon löytämiseksi:

 • Hidas valssi, tango, rumba-bolero ja cha cha cha
 • Parannetaan perusliikkumista ja askeltekniikkaa
 • Harjoitellaan vartalon rotaatioita, kiertoja
 • Pureudutaan tanssin laadun kehittämiseen
 • Harjoitellaan rytmin muunnoksia

Sopiiko tämä kurssi minulle?

Helppo tasoryhmä sopii lähes kaikille vasta tanssitaivaltaan aloittaneille tai pitkään poissa olleille. Ote helpolla kurssilla on rento ja asioita voidaan kerrata rauhassa.


Haastava -ryhmään edellytetään lueteltujen tanssien perusteiden hallitsemista ja valmiutta opetella teknisiä asioita. Vaativallakin kurssilla opetuksessa käytetään paljon toistoa. Nämä kurssit on tarkoitettu säännölliseen viikottaiseen harjoitteluun. Opetus on suunniteltu etenemään kauden aikana, jolloin myös sinä edistyt tanssissa. 

Tarvitsenko parin?

Kyllä. Kurssilla tanssitaan oman parin kanssa. Parinvaihtoa järjestetään harvakseltaan ja oppilaitten toiveitten mukaan. Jos sinulla ei ole paria, voit silti ilmoittautua ja odotella parin löytymistä. Jos toivot apua parin etsintään, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeella. Halutessasi voit myös tanssia ilman paria ja osallistua harjoitteluun silti. 

Pitääkö minun ilmoittautua?

Ilmoittaudu, jos olet uusi aloittaja. Ilmoittaudu ryhmään TÄSTÄ. Jos olet jatkava harrastaja näissä ryhmissä ja jo kerran edellisillä kausilla ilmoittautunut, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Paljonko kurssi maksaa?

10 €/hlö / kerta. Maksu mieluiten verkkokaupassa (linkki) tai MobilePaylla lyhytnumeroon 36372. Liikuntaeduista käyvät Smartum, Edenred ja Epassi. (Paikan päällä käy kortti- tai käteismaksu, mutta pyydän harkitsemaan verkkomaksua.)

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

Ajankohtaista