fbpx

LavaTsempparit Lahdessa kevät 2022

Tervetuloa lavatanssin maailmaan. Haluaisitko edistyä tanssiharrastuksessa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Nautitaan iskelmämusiikin tahdeista kannustavassa ilmapiirissä ja hyvässä seurassa. Paritanssi on mahtava tapa liikkua ja virkistää pääkoppaa. Hymyjä ja hikeä siis tiedossa!

 

Täytä lomake, jos kiinnostuit, niin saat viestin, kun kurssi alkaa rajoitusten jälkeen. Jos haluat vielä harkita osallistumista, voit kirjoittaa lisätietoihin ”alustava ilmoittautuminen”. Voit sitten vahvistaa paikkasi, kun kausi alkaa.

Paikka ja aika: 

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ VAHVISTETAAN MYÖHEMMIN, AIKAISINTAAN HELMIKUUSSA RAJOITUSTEN TAKIA

Keskiviikkoisin klo 19:00 – 21.00
Svinhufvudinkatu 23, 3. krs., Lahti. (Käynti sisäpihan portaikosta).
Tanssinopettaja Saara Tuikkala

Kursseilla tanssitaan oman parin kanssa ja noudatetaan terveysviranomaisten antamia turvallisuusohjeita. Ilmoittaudu mukaan!

Helppo tasoryhmä 

Ke 19 – 20

Tämä ryhmä on sinulle, joka olet kokeillut lavatanssin alkeita, mutta haluat vielä harjoitella perusteita ja iloita tanssista oman parin kanssa.

Kurssilla tanssitaan suomalaisen seuratanssin peruskuvioita parin kanssa:

 • Foksi
 • Fusku
 • Hidas valssi
 • Tango
 • Rumba-bolero ALKEISTA
 • Cha cha ALKEISTA

Haastava tasoryhmä

Ke 20 – 21 

Tämä kurssi on sinulle, joka olet jo käynyt pitkään lavoilla ja haluat kehittyä lisää. Tanssilajeina ovat hidas valssi, tango, rumba-bolero ja cha cha cha. Vapaavalintaisesti voidaan valikoida mukaan myös muita tanssilajeja.

Kurssilla edistetään jo hyvää paritanssitaitoa entisestään ja haastetaan kehoa ja mieltä suuremman tanssinautinnon löytämiseksi:

 • Hidas valssi, tango, rumba-bolero ja cha cha cha
 • Parannetaan perusliikkumista ja askeltekniikkaa
 • Harjoitellaan vartalon rotaatioita, kiertoja
 • Pureudutaan kuviosarjoihin
 • Harjoitellaan rytmin muunnoksia

Sopiiko tämä kurssi minulle?

Helppo tasoryhmä sopii lähes kaikille vasta tanssitaivaltaan aloittaneille tai pitkään poissa olleille. Ote helpolla kurssilla on rento ja asioita voidaan kerrata rauhassa. Vaativaan ryhmään edellytetään lueteltujen tanssien perusteiden hallitsemista ja valmiutta opetella teknisiä asioita. Vaativallakin kurssilla opetuksessa käytetään paljon toistoa. Nämä kurssit on tarkoitettu säännölliseen viikottaiseen harjoitteluun. Opetus on suunniteltu etenemään kauden aikana, jolloin myös sinä edistyt tanssissa. 

Tarvitsenko parin?

Kyllä. Kurssilla tanssitaan oman parin kanssa. Parinvaihtoa ei järjestetä. Halutessasi voit myös tanssia yksin. Voit ilmoittautua ilman paria, jos toivot apua parin etsintään. Mainitse siitä lomakkeella.

Pitääkö minun ilmoittautua?

Kyllä. Ilmoittaudu ryhmään TÄSTÄ. Kurssille otetaan max. 10 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit myös ilmoittautua alustavasti odottamaan kurssin alkua, ja vahvistaa paikkasi, kun kurssin aloitusajankohta selviää.

Paljonko kurssi maksaa?

10 €/hlö / kerta. 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

Ajankohtaista