fbpx

Tangon intensiivialkeet Lahdessa

Tapahtuma siirtyy. Voit ennakkoilmoittautua, jotta saat viestin, kun uusi päivämäärä ilmoitetaan. Kirjoita viestikenttään ”alustava ilmoittautuminen” ja voit vahvistaa osallistumisesi myöhemmin. 


Haluatko kokeilla argentiinalaista tangoa?

Tämä yhden päivän tiivis paketti sisältää neljä oppituntia aivan alkeista alkaen. Opetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla. Esivaatimuksia ei ole, vaan aloitat alkeista. Kurssi sopii kaikille avoimin mielin tuleville.

Lauantaina 22.1.2022 klo 12.30 – 16.30

Vesijärvenkatu 30, Lahti

Tarvitsenko oman parin?

Kurssille ilmoittaudutaan oman parin kanssa. Kurssilla ei ole parinvaihtoa. Jos olet ilman paria, ota minuun yhteyttä viestillä.

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä, tai viimeistään kaksi päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa. Kurssille otetaan max. 8 paria, joten varaathan paikkasi pian! 

Aikataulu

Aloitamme aivan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5-10 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko. 

12.30-13.25 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
13.30-14.30 Peruskuviot osa 1 (parallel system)
14.30-15 TAUKO
15.00-16.00 Peruskuviot osa 2 (cross system)
16.00-16.30 Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

 

Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi lähtee aivan alkeista kävellen. Koska kyseessä on intensiivipäivä, etenemme reippaasti, mutta pysymme silti alkeistasolla koko päivän. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilet argentiinalaista tangoa, olet osallistumassa aivan oikealle kurssille. Jos olet käynyt jo alkeiskurssin, mutta haluaisit tulla vielä kertailemaan alkeita, olet myös erittäin tervetullut.

 

Opetus

Olen tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Olen vetänyt intensiivikurssia jo  sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Katso tanssivideoni täältä. Olet hyvissä käsissä.

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa ”  -Tiina Seppänen

Kurssimaksu

Kurssin hinta on 35 €/hlö kaikki tunnit. Kurssimaksu suoritetaan mieluiten  

– MobilePaylla numeroon 36372

– Smartum-, E-passi- tai Edenred-maksutavoilla

– verkossa: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/section/argentiinalaisen-tangon-workshopit/

– kortilla lähimaksuna paikan päällä

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän. Voit haluta ottaa evästä tai oman juomapullon mukaan. Kahvia on tarjolla, omat eväät ja vesipullot mukaan. 

Turvallisuus

Olethan täysin terve tullessasi. Koronapassi on käytössä rajoitusten ollessa voimassa.  Kurssille osallistumisen ehtona on kasvomaskin käyttäminen opettajan niin pyytäessä. Kasvomaskista voidaan myös luopua opettajan harkinnan ja ohjeistuksen mukaisesti ajankohtaisen tilanteen salliessa. Huolehditaan yhteisesti hyvästa hygieniasta ja noudatetaan alueen ajankohtaisia turvallisuusohjeita huolellisesti. Nähdään kurssilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista