fbpx

Argentiinalaisen tangon alkeiskurssi Lahdessa la 7.5.2022

 

Argentiinalaisen tangon alkeet -tiivispäivä.

Tämä yhden päivän tiivis paketti sisältää neljä oppituntia aivan alkeista alkaen. Opetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla. Esivaatimuksia ei ole, vaan aloitat alkeista. Argentiinalaisen tangon alkeet soveltuvat kaikille avoimin mielin mukaan tuleville. 


LAHTI: La 7.5.2022 klo 12.00 – 16.00, Vesijärvenkatu 30

 

Sama alkeiskurssi järjestetään keväällä 2022 peräkkäisinä viikonloppuina Lahdessa ja Vantaalla. Valitse sinulle sopiva tai osallistu molempiin ja saat kertauksen tuomat hyödyt! Vantaan Pavin 14.5. kurssin lisätiedot täältä.

Tarvitsenko oman parin?

Kurssille ilmoittaudutaan oman parin kanssa. Kurssilla ei ole parinvaihtoa. 

 

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä. 

 

 

Aikataulu

Aloitamme aivan tangon alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5-10 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko. 

12.00-12.45 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
12.50-14.00 Peruskuviot osa 1 (parallel system)
14.00-14.30 TAUKO
14.30-15.15 Peruskuviot osa 2 (cross system)
15.30-16.00 Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

 

Sopiiko kurssi minulle?

Tanssikurssi lähtee aivan alkeista kävellen. Koska kyseessä on intensiivipäivä, etenemme reippaasti, mutta pysymme silti argentiinalaisen tangon alkeissa koko päivän. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilet argentiinalaista tangoa, olet osallistumassa aivan oikealle kurssille. Jos olet käynyt jo alkeiskurssin, mutta haluaisit tulla vielä kertailemaan alkeita, olet myös erittäin tervetullut kertailemaan.

 

Opetus

Olen tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Olen vetänyt intensiivikurssia jo  sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Katso tanssivideoni täältä. Olet hyvissä käsissä.

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa ”  -Tiina Seppänen

Kurssimaksu

Kurssin hinta on 35 €/hlö kaikki tunnit. Kurssimaksu suoritetaan:  

  • MobilePaylla tästä linkistä.
  • Verkkopankissa ilmoittautumislinkistä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla painamalla ”varaa ja maksa”. (Jos sinulla oli jo varaus ja haluat palata myöhemmin maksamaan verkkopankissa, tee vain uusi varaus painamalla uudestaan ”varaa ja maksa”, vanha varaus poistuu myöhemmin.)
  • Smartum-, E-passi- tai Edenred-maksutavoilla

 

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän. Voit haluta ottaa evästä tai oman juomapullon mukaan. Kahvia on tarjolla, omat eväät ja vesipullot mukaan. 

 

Turvallisuus

Olethan täysin terve tullessasi. Huolehditaan yhteisesti hyvästa hygieniasta ja noudatetaan alueen ajankohtaisia turvallisuusohjeita huolellisesti. Nähdään kurssilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista