fbpx

Tangon intensiivialkeet Turussa la 12.9.2020

KURSSI ON TÄYNNÄ! (Jos olet viejä ilman paria, voit ottaa minuun vielä pikaisesti yhteyttä.)

Haluatko kokeilla argentiinalaista tangoa?

Tämä yhden päivän tiivis paketti sisältää neljä oppituntia aivan alkeista alkaen. Opetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla. Esivaatimuksia ei ole, vaan aloitat alkeista. Kurssi sopii kaikille avoimin mielin tuleville.

Lauantaina 12.9.2020 klo 11.30 – 16.00
Tanssistudio Centro, Pitkämäenkatu 9, Turku

Tarvitsenko oman parin?

Kurssilla ei ole parinvaihtoa. Kurssille otetaan tasaparit. Jos ilmoittaudut ilman paria, paikkasi vahvistuu vasta kun voin vahvistaa sinulle parin löytyneen. Oman parin kanssa ilmoittautumiset otetaan suoraan vastaan.

Pitääkö minun ilmoittautua

Kyllä. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä, tai viimeistään kolme päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa. Kurssille otetaan max. 10 paria, joten varaathan paikkasi pian! EDIT: Kurssi on täynnä!

Aikataulu

Aloitamme aivan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko. 

11.30-12.30 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
12.30-13.30 Peruskuviot osa 1 (parallel system)
13.30-14 TAUKO
14.00-15.00 Peruskuviot osa 2 (cross system)
15.00-16.00 Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi lähtee aivan alkeista kävellen. Koska kyseessä on intensiivipäivä, etenemme reippaasti, mutta pysymme silti alkeistasolla koko päivän. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilet argentiinalaista tangoa, olet osallistumassa aivan oikealle kurssille. Jos olet käynyt jo alkeiskurssin, mutta haluaisit tulla vielä kertailemaan alkeita, olet myös erittäin tervetullut.

Opetus

Kurssilla opettaa tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Kurssia on vedetty muutaman vuoden ajan sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Katso tanssivideo täältä.

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa ”  -Tiina Seppänen

Kurssimaksu

Kurssin hinta on 35 €/hlö kaikki tunnit. Kurssimaksu suoritetaan mieluiten  

– verkossa: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/ 

– MobilePaylla numeroon 36372

– Smartum-, E-passi- tai Edenred-maksutavoilla

Vältetään käteisen käyttöä korona-aikana. 

Varusteet

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut. Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän. Voit haluta ottaa evästä tai oman juomapullon mukaan. Keitellään yhdessä kahvit. Olethan täysin terve tullessasi, huolehditaan yhteisesti hyvästa hygieniasta. Nähdään kurssilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Ota yhteyttä!

 

Ajankohtaista