fbpx

HELSINKI argentiinalaisen tangon intensiivialkeet

ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIALKEET HELSINKI PAVILLA

Lauantaina 9.5.2020 klo 11.30 – 16.00

KURSSI SIIRTYY MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN SYKSYLLE

Helsinki Paviljonki
Pavintie 6, Vantaa

 

”Asiallinen, selkeä opetus.” 

-Kurssipalaute 2018 Lahti

 

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa”

-Tiina Seppänen

 

Tämä paketti sisältää neljä oppituntia argentiinalaista tangoa aivan alkeista alkaen. Opetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla.

Esivaatimuksia ei ole. Opetus alkaa alkeista. Kurssi sopii kaikille avoimin mielin tuleville.

 

Tanssinopettajana toimivat kokeneet paritanssin ammattilaiset Emilio Cornejo ja Saara Tuikkala.

Emilio on argentiinalainen ammattitanssija ja opettaja, joka asuu nykyisin Suomessa. Emilio lukeutuu maailman huippuihin argentiinalaisen kansantanssin saralla ja hän kiertää opettamassa ja esiintymässä ympäri Eurooppaa. Emilio johtaa omaa tangokouluaan Lappeenrannassa. Emilion vahva karisma ja aito sydämellisyys sulattavat jään ja luovat hyvää energiaa ryhmätunneilla. Upeana tanssijana Emiliolle on luontevaa käyttää paljon omaa kehoaan esimerkkinä opetuksessa.

Saara on paritanssin ammattilainen ja opettanut tanssia yli 20 vuoden ajan. Saara on opiskellut tangoa maailman huippuopettajien johdolla Suomessa ja ulkomailla ja kiertää nykyisin ympäri Suomea opettamassa. Opettajana Saara on ihanan myönteinen ja aidosti läsnä oppilailleen. Saaran opetus etenee selkeästi ja napakan perusteellisesti. Saaran vahvuutena on yhdistää muiden tanssilajien metodiikkaa tangon opetukseen ja luoda raikkautta tuntien ilmapiiriin.

Katso opettajien video youtubessa tästä.

Emilion ja Saaran tanssia voit nähdä livenä, kun he esiintyvät samana iltana Tangon ilta Pavilla-tapahtumassa.

 

Kurssilla toteutetaan rauhalliseen tahtiin kiertävää parinvaihtoa. Voit tanssia myös oman parin kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, voit silti ilmoittautua mukaan. Paritasapainon varmistamiseksi kuitenkin kurssille otetaan viejiä ja seuraajia suunnilleen sama määrä (+-2). Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että ilman paria ilmoittautuvat seuraajat jonottavat ilmoittautumisjärjestyksessä, kunnes viejiä on ilmoittautunut riittävästi.  Ilmoittautumislomake on sivun alalaidassa.

 

Aikataulu:
Aloitamme aivan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko. 11.30-12.30 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
12.30-13.30 Peruskuviot osa 1 (parallel system)
13.30-14 TAUKO
14.00-15.00 Peruskuviot osa 2 (cross system)
15.00-16.00 Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

 

 

Kurssimaksu: Kurssin hinta on 45 €/hlö kaikki tunnit.

Saapuminen:

Pavintie 6 (ent. Honkanummentie), Itä-Hakkila, 01260 VantaaKarttalinkki:https://goo.gl/maps/oSTAozFeuDwQw65L6

Ovet avataan noin klo 11.

 

Varusteet:
Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut.
Käytetään hajusteita huomaavaisesti.

 

Ilmoittautuminen:
Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä, tai viimeistään kolme päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa. Täytä allaoleva lomake ja saat sähköpostiisi vahvistuksen. Seuraa myös FB-tapahtumaa ja paina ”osallistun”. https://www.facebook.com/events/1040168159697368/

 

 

 

 

 

 

Pavi tango alkeet tapahtumakuva

Takaisin etusivulle