BACK TO BASICS SOOLO-WORKSHOP

Lauantaina 18.1.2020 klo 11.30 - 16.00

Argentiinalaisen tangon sooloworkshop Lahdessa!

 

Paikka: Vesijärvenkatu 30, 15140 Lahti

 

Opettajat:

 

 

Nina Krook

Nina "Queen of Tango" Krook, ehdoton Suomen tangoskenen kuningatar. Nina johtaa Suomen pisimpään toiminutta tangokoulua Helsingissä ja on kasvattanut vuosien myötä lukemattomia suomalaisia tanssijoita argentiinalaisen tangon pariin. Nina on kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa ja esiintymässä. Hänen kokemuksensa paritanssin ammattilaisena ulottuu näyttämöproduktioista tangokilpailuihin ja perinteisistä tanssityyleistä tango nuevoon. Ninan vahvuus opettajana on analyyttisyys ja lempeä, mutta suora henkilökohtainen ohjaus. Ninan maanläheinen ja rauhallinen persoona saavuttaa oppilaat helposti. Ninan opetuksesta on turha etsiä mitään höttöä, sillä se on kerta toisensa jälkeen suoraan ytimeen osuvaa ja sataprosenttisen pätevää.

 

Saara Tuikkala

Saara on paritanssin ammattilainen ja opettanut tanssia yli 20 vuoden ajan kilpatanssin kentässä. Aktiivitanssiuransa jälkeen muutettuaan takaisin Suomeen Saara ryhtyi opettamaan kilpatanssin lisäksi myös suomalaista seuratanssia ja suorittamaan pedagogisia opintoja. Argentiinalainen tango vei Saaran sydämen vuonna 2012, minkä jälkeen hän on opiskellut tangoa maailman huippuopettajien johdolla Suomessa ja ulkomailla. Opettajana Saara on ihanan myönteinen ja aidosti läsnä oppilailleen. Saaran opetus etenee selkeästi ja napakan perusteellisesti. Saaran vahvuutena on yhdistää muiden tanssilajien metodiikkaa tangon opetukseen ja luoda raikkautta tuntien ilmapiiriin.

Kenelle:

Kurssi sopii argentiinalaista tangoa harrastaneille. Opetus ei ala alkeista.

Aikataulu:

11.30-12.15 Work it! - Lämmittäviä ja vahvistavia harjoitteita tanssijalle
Tauko 5 min
12.20-13.15 Walk walk walk - Kävelyn kautta tanssiin
Tauko 30 min
13.45-14.45 Giro inside out - Giron tehotreeni sisä- ja ulkokehällä
Tauko 15 min
15.00-16.00 Dance ’til you drop - Koreografia sooloharjoitteluun

 

Kurssimaksu: Kurssin hinta on 50 €/hlö kaikki tunnit.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen vaaditaan, täytä lomake tämän sivun alareunassa.
Saapuminen:
Osoite on Vesijärvenkatu 30, Lahti. Maksullista ja kiekolla sallittua pysäköintitilaa on kadun varrella (Lahden kaupungin pysäköinninvalvonta) ja kiekkopysäköintiä läheisillä ostospaikoilla. Salin ovelle kävellään kadulta autotallinovista alas ajoluiskaa pitkin "Dancing"-merkin kohdalta.
Ovet avataan noin klo 11.
Varusteet:
Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut.
Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän.
Eväät:
Salin keittiössä on mikroaaltouuni ja jääkaappi välipalaa varten. Kadun varressa salin lähellä on kahvila.

 

Tapahtuman FB-sivu:

 

Tervetuloa intensiivisen harjoittelun pariin!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

 

 

 

 

 

 

BACK TO Basics 20