fbpx

Argentiinalainen tango Lohjalla

Tule mukaan harrastamaan argentiinalaista tangoa Lohjalla.

Haluaisitko oppia ihanaa argentiinalaista tangoa? Tangomusiikin tahtiin liikkuminen parin kanssa on upea kokemus.

Syksyn kurssit alkavat torstaina 18.8.2022

Opettajanasi toimin minä, Tanssinopettaja Saara Tuikkala. Opetuksessani pyrin myönteiseen ja kannustavaan ilmapiiriin, jossa jokaisella on tilaa onnistua. Tanssikurssit sisältävät paljon harjoitteita ja esimerkkejä. Syyskaudella aloitamme aivan uuden alkeisryhmän, joten nyt on hyvä tilaisuus aloittaa uuden tanssilajin harrastaminen. Viikkotunneilla edetään rauhalliseen tahtiin.

Tunneille tulee ilmoittautua. Alkeiskurssille voit tulla kerran kokeilemaan ilmaiseksi, niin voit kokeilla ensin sopiiko tämä kurssi sinulle.

Alkeiskurssi

To 18 – 19.20

Nummenkylän koulu, Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja 
15 €/kerta/hlö.
Joka toinen torstai 18.8. – 8.12.2022

 

Tämä kurssi sopii sinulle, joka et osaa mitään, et yhtään mitään. Mitä tangoon tulee, tämä on sinulle, jolla on kaksi vasenta jalkaa. Jotenkin sinua kuitenkin kiinnostaisi tähän lajiin tutustua. Tai sitten ei edes varsinaisesti kiinnosta, vaan sinut on raahattu kurssille mukaan pariksi puoliväkisin. No kuule, ei haittaa sekään. Olet ehkä kokeillut muita tanssilajeja aiemmin, tai sitten et. Sillä ei ole merkitystä. Siis kaikesta huolimatta tule nyt vaan kurssille, ope pitää sinusta huolen ja olet hyvissä käsissä! Tälle kurssille osallistut matalalla kynnyksellä. Kaikki neuvotaan, mitään ei tarvitse osata etukäteen. Harjoitellaan kuvioita rauhallisessa tahdissa, viihdytään tangomusiikin ja uusien kavereiden kanssa. Tule viettämään iloisia ja lämminhenkisiä iltoja syksyn ja talven aikana tangon parissa. Oppiminen tapahtuu osallistumalla tunneille säännöllisesti, sillä joka tunnilla mennään eteenpäin. Ilmoittaudu mukaan tai tule kokeilemaan paikan päälle!

 

Peruskurssi 

To 19.30 – 21

Nummenkylän koulu, Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja 

15 €/kerta/hlö 

(Huom! Jos otat myös alkeet: 20 €/koko ilta)

Joka toinen torstai 18.8. – 8.12.2022.

Oletko joskus kokeillut argentiinalaista tangoa ja tapailet muutaman kuvion? Silloin tämä tanssikurssi on oikea sinulle. Aiemmin intensiivialkeisiin osallistuneet voivat tulla tälle tunnille. Jos haluat vielä kerrata myös alkeita, voit osallistua molemmille tasoille. Tule jatkamaan tangoharrastusta myönteisessä ilmapiirissä ihanan musiikin saattelemana. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Löydämme toistojen kautta varmuutta tanssimiseen ja kuvioiden soveltamiseen tanssilattialla. Myös jatkotason tanssijat saavat varmuutta kurssilla kertaamisesta. Jos taas koet, että alkeiskurssin asiat ovat ehkä unohtuneet, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille. Alkeiskurssin jo kertaalleen suorittaneet voivat tulla koko illan tunneille edullisempaan hintaan 20 €/ilta. (Vain alkeiskurssin käyneille.)

”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko tanssikurssi maksaa?

Molempien kurssien hinta on 15 €/kerta/hlö. (Alkeet suorittaneille peruskurssilaisille tarjous 20 €/koko ilta.) Ensisijaiset maksutavat ovat verkkokauppamaksu tästä linkistä, MobilePay puhelinnumerolla 36372, tai Smartum, Edenred ja E-passi. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

 

Pitääkö minun ilmoittautua?

Kyllä. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Ilmoittaudu myös ilman paria, jolloin jäät odottamaan parin löytymistä. Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia kurssin FB-tapahtumasivulla.

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Kyllä. Pareja voidaan vaihtaa tunnilla tai voit tanssia oman parisi kanssa. Voit kuitenkin tanssia myös ilman paria halutessasi. Jos haluat etsiä paria, täytä ilmoittautumislomake ja kerro lisätiedoissa, että etsit paria. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Kurssipaikka Nummenkylän koulu

Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja

Opetus

Olen tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Olen vetänyt tanssikursseja jo sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Tanssinopetukseni on oppilaitten sanoin kannustavaa ja selkeästi ymmärrettävää. Panostan myönteiseen ilmapiiriin tanssitunneilla. Olet hyvissä käsissä. Tanssi- ja opetusvideoihini voit tutustua täältä.  Jos sinulla on Lohjan tanssikurssiin liittyen kysyttävää, voit laittaa minulle etukäteen viestiä suoraan allaolevasta painikkeesta.

 Kiitos vielä tanssitunnista! Oli Todella mukava kokemus – Jasmin

Kiitokset erinomaisista treeneistä! – Jussi

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä

Ajankohtaista