fbpx

Argentiinalainen tango Lohjalla

Tule mukaan harrastamaan argentiinalaista tangoa Lohjalla.

Haluaisitko oppia ihanaa argentiinalaista tangoa? Tangomusiikin tahtiin liikkuminen parin kanssa on upea kokemus.

Opettajanasi toimin minä, Tanssinopettaja Saara Tuikkala. Opetuksessani pyrin myönteiseen ja kannustavaan ilmapiiriin, jossa jokaisella on tilaa onnistua. Tanssikurssit sisältävät paljon harjoitteita ja esimerkkejä. Kevätkausi jatkuu syyskauden opeista. Aivan uusi alkeiskurssi alkaa syksyllä 2023. Viikkotunneilla edetään rauhalliseen tahtiin.

Tunneille tulee ilmoittautua. Alkeiskurssille voit tulla kerran kokeilemaan ilmaiseksi, niin voit kokeilla ensin sopiiko tämä kurssi sinulle.

Alkeiskurssi

To 18 – 19.20

Nummenkylän koulu, Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja 
17 €/kerta/hlö.
Vuoroviikoin vapaaharjoitus ja opetus 12.1. alkaen

 

Oletko joskus kokeillut argentiinalaista tangoa ja tapailet muutaman kuvion? Silloin tämä tanssikurssi on oikea sinulle. Aiemmin intensiivialkeisiin osallistuneet voivat tulla tälle tunnille.  Tule jatkamaan tangoharrastusta myönteisessä ilmapiirissä ihanan musiikin saattelemana. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Löydämme toistojen kautta varmuutta tanssimiseen ja kuvioiden soveltamiseen tanssilattialla. Myös jatkotason tanssijat saavat varmuutta alkeiskurssilla kertaamisesta.   Harjoitellaan kuvioita rauhallisessa tahdissa, viihdytään tangomusiikin ja uusien kavereiden kanssa. Tule viettämään iloisia ja lämminhenkisiä iltoja syksyn ja talven aikana tangon parissa. Oppiminen tapahtuu osallistumalla tunneille säännöllisesti, sillä joka tunnilla mennään eteenpäin. Ilmoittaudu mukaan tai tule kokeilemaan paikan päälle! Huom! Tämä kurssi ei ala kokonaan alkeista. Uusi alkeiskurssi alkaa syksyllä.

 

Peruskurssi 

To 19.30 – 21

Nummenkylän koulu, Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja 

17 €/kerta/hlö 

(Huom! Jos otat myös alkeet: 25 €/koko ilta)

Vuoroviikoin vapaaharjoitus ja opetus 12.1. alkaen

Peruskurssi painottuu milongassa tanssimisen kertaamiseen ja uuden materiaalin opetteluun. Osaat jo cruzadan ja takaochot. (Ei haittaa, jos nimet ovat unohtuneet.) Peruskurssi on sinulle, joka tanssit jo rondassa ja muistat melko hyvin alkeistason asiat. Jos taas koet, että alkeiskurssin asiat ovat ehkä unohtuneet, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille. Alkeiskurssin jo kertaalleen suorittaneet voivat tulla koko illan tunneille edullisempaan hintaan 20 €/ilta. (Vain alkeiskurssin käyneille.)

”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko tanssikurssi maksaa?

Molempien kurssien hinta on 17 €/kerta/hlö. (Alkeet suorittaneille peruskurssilaisille tarjous 25 €/koko ilta.) Vapaaharjoitukset sisältyvät kurssien hintaan. Ensisijaiset maksutavat ovat verkkokauppamaksu tästä linkistä, MobilePay puhelinnumerolla 36372, tai Smartum, Edenred ja E-passi. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

 

Pitääkö minun ilmoittautua?

Ilmoittaudu, jos olet uusi kurssilainen. Edellisten kausien oppilaitten ei tarvitse ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Ilmoittaudu myös ilman paria, jolloin jäät odottamaan parin löytymistä. Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia kurssin FB-tapahtumasivulla.

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Kyllä. Pareja voidaan vaihtaa tunnilla tai voit tanssia oman parisi kanssa. Voit kuitenkin tanssia myös ilman paria halutessasi. Jos haluat etsiä paria, täytä ilmoittautumislomake ja kerro lisätiedoissa, että etsit paria. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Kurssipaikka Nummenkylän koulu

Nummenkyläntie 113, 08680 Lohja

Opetus

Olen tanssinopettaja ja paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala. Olen vetänyt tanssikursseja jo sadoille iloisille tangon ystäville eri puolilla Suomea. Tanssinopetukseni on oppilaitten sanoin kannustavaa ja selkeästi ymmärrettävää. Panostan myönteiseen ilmapiiriin tanssitunneilla. Olet hyvissä käsissä. Tanssi- ja opetusvideoihini voit tutustua täältä.  Jos sinulla on Lohjan tanssikurssiin liittyen kysyttävää, voit laittaa minulle etukäteen viestiä suoraan allaolevasta painikkeesta.

 Kiitos vielä tanssitunnista! Oli Todella mukava kokemus – Jasmin

Kiitokset erinomaisista treeneistä! – Jussi

 

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä

Ajankohtaista