fbpx

Argentiinalainen tango Lohjan Tanhuhovilla

Tule mukaan harrastamaan argentiinalaista tangoa

Haluaisitko oppia ihanaa argentiinalaista tangoa? Tangomusiikin tahtiin liikkuminen parin kanssa on upea kokemus.

Kevään kurssit alkavat viranomaisrajoitusten jälkeen. Täytä lomake ja kirjoita kenttään ”alustava ilmoittautuminen”, niin saat tiedon sähköpostiisi, kun kurssi taas alkaa. Jos haluat vielä harkita, voit silti ilmoittautua nyt alustavasti ja vahvistaa osallistumisen myöhemmin.

Opettajanasi toimin minä, Tanssinopettaja Saara Tuikkala. Opetuksessani pyrin myönteiseen ja kannustavaan ilmapiiriin, jossa jokaisella on tilaa onnistua. Tunneilla käytetään paljon harjoitteita ja esimerkkejä. Sinun ei tarvitse osata tanssia tangoa ennen kurssille tulemista. Viikkotunneilla edetään rauhalliseen tahtiin.

Tunneille tulee ilmoittautua. Tunneilla tanssitaan oman parin kanssa. Jos sinulla ei ole paria, mainitse se ilmoittautumislomakkeella viestikentässä ja katsotaan voisinko auttaa sinua parin etsimisessä. Alueen terveysviranomaisten suosituksia, kuten maskisuositusta ja turvavälejä, noudatetaan kaikilla kursseillani.

Alkeiskurssi 

To 18 – 19.20

Tahhuhovi, Lohja
15 €/kerta/hlö.
Joka toinen torstai.

Oletko kuullut, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle? Voin kertoa, että tällä kurssilla oppiminen on niin helppoa kuin haluat! Sinun tarvitsee vain tulla paikan päälle, et siis oikeasti tarvitse aiempaa kokemusta argentiinalaisesta tangosta. Tämä kurssi todellakin lähtee alkeista ja etenee ryhmän mukaan rauhallisesti. Ota mukaan parkettia tahraamattomat sisäkengät. Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet ryhmätuntien aikana. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen. Oppiminen tapahtuu osallistumalla tunneille säännöllisesti, sillä joka tunnilla mennään eteenpäin.

 

Peruskurssi 

To 19.30 – 21

Tanhuhovi, Lohja

15 €/kerta/hlö

Joka toinen torstai.

Oletko joskus kokeillut argentiinalaista tangoa ja tapailet muutaman kuvion? Silloin tämä kurssi on oikea sinulle. Aiemmin intensiivialkeisiin osallistuneet voivat tulla tälle kurssille. Jos haluat vielä kerrata myös alkeita, voit osallistua molemmille tasoille. Tule jatkamaan tangoharrastusta myönteisessä ilmapiirissä ihanan musiikin saattelemana. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Löydämme toistojen kautta varmuutta tanssimiseen ja kuvioiden soveltamiseen tanssilattialla. Myös jatkotason tanssijat saavat varmuutta kurssilla kertaamisesta. Jos taas koet, että alkeiskurssin asiat ovat ehkä unohtuneet, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille. 

Oppilaiden palautetta kurssilta:


”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko kurssi maksaa? 

Molempien kurssien hinta on 15 €/kerta/hlö. Ensisijaiset maksutavat ovat verkkokauppamaksu, MobilePay, Smartum ja E-passi. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen.


Pitääkö minun ilmoittautua?

Kyllä. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Jos et ole varma osallistumisestasi, suosittelen silti varaamaan paikan ja ilmoittamaan myöhemmin jos et pääsisi mukaan. Ilmoittaudu myös ilman paria, jolloin jäät odottamaan parin löytymistä. Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia kurssin FB-tapahtumasivulla.

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Kyllä. Pareja ei vaihdeta tunnin aikana. Voit kuitenkin tanssia myös ilman paria halutessasi. Jos haluat etsiä paria, täytä ilmoittautumislomake ja kerro lisätiedoissa, että etsit paria. Tunneilla annetaan jokaiselle mahdollisuus pitää etäisyyttä. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä

Ajankohtaista