fbpx

laadukasta
PARItanssin
opetusta

Haluatko oppia tanssimaan ammattilaisen avulla?

Jos etsit laadukasta tanssinopetusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Liity myönteiseen porukkaan ja harrasta paritanssia korkeatasoisessa opetuksessa. 

Olen paritanssiin erikoistunut tanssinopettaja Saara Tuikkala. Tervetuloa tunneilleni viihtymään tai syventymään haastaviin tekniikoihin.

Tanssi kuuluu kaikille.

 

Sinulle sopiva tanssinopetus

KILPATANSSI

Kiinnostaako kimmellys, glamour ja intensiivinen tanssiharjoittelu?
Uudet tavoitteet kutsuvat!

ARGENTIINALAINEN TANGO

Kun sielukas musiikki ja aistillinen tunnelma kutsuvat tanssimaan.

LAVATANSSI

Tapaa ystäviä tanssiliikunnan parissa, kehitä tanssitaitoasi ja nauti lavatansseista.

Tulevat tanssikurssit

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tanssimista!

Kursseillani ei ole ikärajoja. Voit olla joko vasta-alkaja tai edistynyt harrastaja. Kysy rohkeasti lisätietoja tanssinopetuksestani!

Saara on iloinen ja innostunut tanssinopettaja ja tunneilla on siksi erittäin mukava ilmapiiri. Tanssitaan paljon ja tanssin lomassa harjoitellaan tanssin parantamiseen tähtäviä tekniikka-asioita sopivasti. Saaralla on taito esittää asioita siten, että tunneilla saa mahtavia ”ahaa”-elämyksiä!

OUTI, HOLLOLA

Tilaa uutiskirje, niin saat tanssikursseista tietoa ensimmäisenä!