fbpx

Argentiinalainen tango Lahdessa syys 2020

Argentiinalainen tango on ihanaa! 

Osallistumalla TangoHigh-kursseille liityt mukaan myönteiseen porukkaan ja harrastat argentiinalaista tangoa laadukkaassa opetuksessa. 

Tanssinopettaja Saara Tuikkala.

17.8.2020 – 14.12.2020 (ei viikolla 43)

Ma klo 18:40 – 20.00 Jatkokurssi 

Ma klo 20.00 – 21.00 Alkeiskurssi

Paikka: Vesijärvenkatu 30, Lahti (kävellen alas ajoluiskaa, Nick’s Dancingin tanssisali)

Alkeiskurssi

Sinun tarvitsee vain tulla paikan päälle, et tarvitse aiempaa kokemusta argentiinalaisesta tangosta. Ota mukaan parkettia tahraamattomat sisäkengät. Olet saattanut kuulla, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle. Voin kertoa, että tällä kurssilla oppiminen on niin helppoa kuin haluat! Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet ryhmätuntien aikana. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen.

 

Jatkokurssi

Olet harrastanut vähintään vuoden argentiinalaista tangoa. Jos termit abrazo, ronda ja cross system ovat tuttuja, tervetuloa tähän ryhmään. Olet aiemmin oppinut esimerkiksi cruzadan ja takaochon ja haluat jatkaa tangoharrastusta. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Jos koet, että näissä asioissa on vielä kerrattavaa, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille tai ottaa molemmat kurssit edulliseen pakettihintaan. (ks. alla)

Oppilaiden palautetta kurssilta:


”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko kurssi maksaa? 

Maksutapoina ovat kortti, käteinen, verkkokauppamaksu, Smartum ja E-passi.
Lukukausimaksu tai lippunippu verkkokaupassa on edullisin vaihtoehto.
Osta liput verkossa TÄÄLTÄ.
Kertamaksun voi maksaa paikan päällä.

  • Alkeet: 120 € / syyskausi, kertamaksu 10 €. Lippunippu 60 €/6 kertaa. Lippunipulla pääsee jonon ohi.
  • Jatko: 140 € / syyskausi, kertamaksu 12 €. Lippunippu 60 €/5 kertaa. Lippunipulla pääsee jonon ohi.
  • Tangopassi: Molemmat kurssit 200 €

Pitääkö minun ilmoittautua?

Kyllä. Koronarajoitusten takia sinun pitää varata paikkasi kurssille. Kurssille otetaan vakituiset parit, eikä parinvaihtoa toteuteta. Tunnin maksimi osallistujamäärä on 30 henkilöä.

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat mielellään hyvin liukuvat. Itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja ehkä oma vesipullo.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Voit tanssia oman tanssiparisi kanssa tai osallistua kiertävään parinvaihtoon. Korona-aikana parinvaihtoa ei voida toteuttaa, mutta seuraamme AVI:n tiedotteita ja ilmoitamme heti kun tiedämme lisää. Korona-aikana kurssilla tanssitaan vakituisen parin kanssa.

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? 

Ajankohtaista