fbpx

Argentiinalainen tango Lahdessa syksy 2020

Koronatilanteen takia kurssi jatkuu etäopetuksena 30.11. 2020 alkaen. 
Ota yhteyttä liittyäksesi mukaan etätunneille.

Argentiinalainen tango on ihanaa! 

Osallistumalla TangoHigh-kursseille liityt mukaan myönteiseen porukkaan ja harrastat argentiinalaista tangoa laadukkaassa opetuksessa. 

Tanssinopettaja Saara Tuikkala.

Alkeiskurssi

Sinun tarvitsee vain tulla paikan päälle, et tarvitse aiempaa kokemusta argentiinalaisesta tangosta. Ota mukaan parkettia tahraamattomat sisäkengät. Olet saattanut kuulla, että argentiinalainen tango on vaikeaa ja pohdit siksi sopiiko tämä sinulle. Voin kertoa, että tällä kurssilla oppiminen on niin helppoa kuin haluat! Etenet yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja pysyt ryhmän mukana. Sinun tarvitsee vain ilmaantua paikalle ja tehdä pyydetyt harjoitteet ryhmätuntien aikana. Oppimisen tueksi saat videotallenteet, joita pystyt katsomaan yhä uudelleen.

 

Jatkokurssi

Olet harrastanut vähintään vuoden argentiinalaista tangoa. Jos termit abrazo, ronda ja cross system ovat tuttuja, tervetuloa tähän ryhmään. Olet aiemmin oppinut esimerkiksi cruzadan ja takaochon ja haluat jatkaa tangoharrastusta. Kertaamme perusasioita ja käymme läpi argentiinalaisen tangon kuviomateriaalia. Jos koet, että näissä asioissa on vielä kerrattavaa, voit hyvin osallistua uudestaan alkeiskurssille tai ottaa molemmat kurssit edulliseen pakettihintaan. (ks. alla)

Oppilaiden palautetta kurssilta:


”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”
”Opetus perusteellista.”

Paljonko kurssi maksaa? 

Maksutapoina ovat kortti, käteinen, verkkokauppamaksu, Smartum ja E-passi.
Lukukausimaksu tai lippunippu verkkokaupassa on edullisin vaihtoehto.
Osta liput verkossa TÄÄLTÄ.
Kertamaksun voi maksaa paikan päällä.

  • Alkeet: 120 € / syyskausi. Lippunippu 60 €/6 kpl. Lippunipulla pääsee jonon ohi. Kertamaksu 10 €
  • Jatko: 150 € / syyskausi. Lippunippu 60 €/5 kpl. Lippunipulla pääsee jonon ohi. Kertamaksu 12 €
  • Tangopassi jatkokurssilaisille: Maksa kausimaksulla ja saat ALKEISRYHMÄN PUOLEEN HINTAAN! 
Kurssimaksu pyydetään ensisijaisesti maksamaan verkkokaupassa https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/
 

Pitääkö minun ilmoittautua?

Ei tarvitse. Noudatamme silti hyvää hygieniaa. Muistathan jäädä pois tunneilta, mikäli sinulla on yhtään hengitystieinfektion oireita tai kuumetta. Seuraa ajankohtaisia ilmoituksia kurssin FB-tapahtumasivulla https://www.facebook.com/events/315475019787554/

Mitkä varusteet tarvitsen?

Tanssikengät tai muut siistipohjaiset sisäkengät. Kenkien pohjat saavat olla mielellään hyvin liukuvat. Voit valita itseäsi miellyttävät sisävaatteet ja saatat haluta juoda omasta vesipullosta.

Tanssitaanko kurssilla oman parin kanssa?

Voit tanssia oman tanssiparisi kanssa. Jos sinulla ei ole paria, tule paikan päälle niin katsotaan löytyisikö ryhmästä harjoituspari. Pareja ei vaihdeta tunnin aikana. Voit tanssia myös ilman paria halutessasi. Annetaan jokaiselle mahdollisuus pitää etäisyyttä. Tunneille tullaan vain kokonaan terveenä.

Jäikö jokin kysymys vastaamatta? Otathan yhteyttä!

Ajankohtaista