fbpx

Argentiinalainen tango

Lahden viikkotunnit on toistaiseksi peruttu. Muiden kevään kurssien toteutumisesta tiedotetaan lähempänä niiden ajankohtaa ja muutokset ovat mahdollisia.


LAHTI: ARGENTIINALAISEN TANGON VIIKKOTUNNIT (Lisätiedot tällä sivulla alempana)

OULU: ARGENTIINALAISEN TANGON PERUSTEITA TANGON PALOA -KURSSILLA 1.3.2020 (Linkki johtaa Tanssikoulu Matleenan sivuille)

HÄMEENLINNA: ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIALKEET 28.-29.3.2020 (Linkki johtaa tanssiseura Baussin sivuille)

TURKU: ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIALKEET 26.4.2020. LUE LISÄÄ!

HELSINKI: ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIALKEET 9.5. PAVILLA (tulossa lisätietoja)

 

 

 

 

 

Kaikille tangosta kiinnostuneille avoimet tangokurssit Lahdessa jatkuvat keväällä 2020 Maanantaisin. Pysy kuulolla tapahtumista painamalla ”tykkää” myös Facebook-sivuillani www.facebook.com/tanssinopettaja

 

Tangokurssi Lahdessa maanantaisin 13.1.2020 alkaen

ALKEET klo 19.50-21

JATKO klo 18.40-20

 

”Asiallinen, selkeä opetus.” 

-Kurssipalaute 2018 Lahti

 

”Ihan huippu intensiivialkeet argentiinalaisessa tangossa”

-Tiina Seppänen

 

KURSSIKUVAUKSET:

Argentiinalaisen tangon kurssit  ma 13.5.-4.5.2020

TangoHigh-tunneilla korostetaan toiston ja sooloharjoitteiden merkitystä tangon oppimisessa. Tunneilla tanssitaan paljon rondassa. Teemoja kuljetetaan mukana koko kauden ajan. Parhaan hyödyn tunneista saat osallistumalla koko kauden aikana tunneille säännöllisesti.

Alkeet: Ma klo 19.50-21. Jatkamme syksyn kurssin tai intensiivialkeiden pohjalta. Niille, jotka ovat jo hieman harjoitelleet tangon alkeita. Voit myös hyvin osallistua kurssille jos kaipaat kertausta perusteisiin, vaikka olisit tanssinut enemmän. Syksyllä 2019 aloittaneet TangoHigh-oppilaat siirtyvät automaattisesti tähän ryhmään, opetus etenee kuviopainotteisesti syksyn tuntien pohjalta. Voit hypätä mukaan käytyäsi intensiivialkeet 5.1.2020 tai harrastettuasi tangoa muualla.

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät tai tossut. Mukaan tarvitset myös ripauksen uteliaisuutta. Varustaudu nautiskelemaan tunnelmallisesta musiikista ja tanssin ilosta.

Et tarvitse omaa paria tunneille. Varauduthan kuitenkin siihen, että emme voi taata sinulle paria kurssilta, vaan kannattaa olla itse aktiivinen. Treenata ja oppia voi silti! Kurssilla suositellaan parinvaihtoa rauhalliseen tahtiin pitkillä vaihdoilla. Parittomat harjoittelijat voivat auttaa toisiaan pariharjoitteissa.

Jatkokurssi: Ma klo 18.40-20. Tämä ryhmä on tarkoitettu argentiinalaisen tangon perusteet osaaville. Vaihdat sujuvasti parallel-systeemstä ja cross-systeemiin. Osaat mm. takaochon, paradan ja alat harjoitella helppoa sacadaa. Osaat tehdä kokonaisen giron soolona. Syksyllä 2018 aloittaneet TangoHigh-oppilaat siirtyvät automaattisesti tähäån ryhmään. Jatkokurssin sisältö keväällä 2020 koostuu kahdesta jaksosta, joissa oppimista toteutetaan kahteen erilaiseen musiikkiin soveltuvan kuviosarjan avulla.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta voit liittyä sähköpostilistalle mikäli haluat tietoja tapahtumista. Kurssille ilmoittaudutaan tunneilla ja kurssimaksu suoritetaan paikan päällä. Opettajina toimii Saara Tuikkala.

 

Kurssin FB-sivu: http://www.facebook.com/tangohighlahti

PAIKKA:

Tanssiklubi Nick’s Dancing, Vesijärvenkatu 30, Lahti.

 

Kurssilaisten kertomaa:

”Asiat käytiin selkeästi läpi.”

”Iloiset opettajat.”

”Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste.”

”Opetus perusteellista.”

 

HINNAT: Maksu verkkokaupassa tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.

ALKEET: 10 €/kerta 120 €/kausi.

JATKO: 12 €/kerta tai 140 €/kausi.

TANGOPASSI: Kaikki syksyn tunnit yhteishintaan 200 €/kausi. (Alkeet osaaville)

Kausiliput ja 5x kertalippupaketit ostetaan suoraan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/section/tangohigh-viikkotunnit-lahdessa/

 

Tervetuloa mukaan! Tule suoraan paikan päälle tai kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

Takaisin etusivulle