ARGENTIINALAINEN TANGO LAHDESSA

 

 

Kaikille tangosta kiinnostuneille avoimet tangokurssit Lahdessa jatkuvat syksyllä 2019 Maanantaisin. Pysy kuulolla tapahtumista painamalla "tykkää" myös Facebook-sivuillani www.facebook.com/tanssinopettaja

 

Maanantaisin 2.9. - 9.12.2019

ALKEET klo 20-21

JATKO klo 18.40-20

 

 

KURSSIKUVAUKSET:

Argentiinalaisen tangon kurssit alkavat ma 2.9.2019.

 

Alkeiskurssi: Niille, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet tangoa. Voit myös hyvin osallistua kurssille jos kaipaat kertausta perusteisiin, vaikka olisitkin aiemmin käynyt alkeiskurssin. Opetus lähtee alkeista ja etenee ryhmän mukaan.

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät tai tossut. Mukaan tarvitset myös ripauksen uteliaisuutta. Varustaudu nautiskelemaan tunnelmallisesta musiikista ja tanssin ilosta. Osa harjoitteista tehdään ilman kenkiä, jolloin voit olla paljain jaloin tai sukat jalassa.

Et tarvitse omaa paria tunneille. Varauduthan kuitenkin siihen, että emme voi taata sinulle paria kurssilta, vaan kannattaa olla itse aktiivinen. Treenata ja oppia voi silti! Kurssilla suositellaan parinvaihtoa rauhalliseen tahtiin pitkillä vaihdoilla. Parittomat harjoittelijat voivat auttaa toisiaan pariharjoitteissa.

Jatkokurssi on tarkoitettu argentiinalaisen tangon perusteet osaaville.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta voit liittyä sähköpostilistalle mikäli haluat tietoja tapahtumista. Kurssille ilmoittaudutaan tunneilla ja kurssimaksu suoritetaan paikan päällä. Opettajina toimivat Saara Tuikkala ja Janne Ranne.

 

Kurssin FB-sivu: http://www.facebook.com/tangohighlahti

PAIKKA:

Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, Lahti.

 

HINNAT:

ALKEET: 10 €/kerta 110 €/kausi.

JATKO: 12 €/kerta tai 135 €/kausi.

TANGOPASSI: Kaikki syksyn tunnit yhteishintaan 190 €/kausi. (Alkeet osaaville)

 

Tervetuloa mukaan! Tule suoraan paikan päälle tai kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abrazo argentiinalainen tango pieni

ARGENTIINALAISEN TANGON KUVIOPÄIVÄ LAHDESSA

Torstaina 30.5.2019 klo 11.30-16

Tämä paketti sisältää neljä oppituntia argentiinalaisen tangon peruskuvioita. Esivaatimukset: Kurssi sopii argentiinalaisen tangon alkeita muualla opetelleille, kertausta kaipaaville argentiinalaisen tangon harrastajille tai edistyneen tason lavatanssijoille, jotka etsivät lisämausteita tanssiinsa. Tunnit toimivat erityisen hyvin alkeisjatko-tason kertausmateriaaliksi niille, jotka ovat harrastaneet tanoga noin yhden lukuvuoden tai osallistuneet kevään TangoHigh-tangokurssille. Opetus ei ala alkeista.

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät.

Kurssilla suositellaan parinvaihtoa rauhalliseen tahtiin pitkillä vaihdoilla. Voit tanssia myös oman parisi kanssa niin halutessasi. Jotta paritasapaino säilyy sopivana, viejiä ja seuraajia otetaan kurssille suunnilleen saman verran. Mikäli toisia ilmoittautuu enemmän, ensimmäiseksi ilmoittautuneet ovat etusijalla paikan vahvistamisen suhteen. Ole siis nopea ilmoittautumisessasi!

ILMOITTAUTUMINEN (29.5. mennessä):

 

Tapahtuman FB-sivu: https://www.facebook.com/events/2858023660896622/

PAIKKA:

Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, Lahti.

 

HINTA:

35 €/hlö

Kurssimaksu suoritetaan mieluiten etukäteen tilille FI95 5800 1320 1814 06 (OKOYFIHH) ja viestiksi "Tango kuviopäivä 30.5.2019/Oma Nimesi", tai paikan päällä  pankkikortilla tai käteisellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARGENTIINALAISEN TANGON kuviopäivä

TANGOA KUOPION PÄÄSIÄISLEIRILLÄ

 

Lauantai 20.4.

Paikka: Suunnistajantie 4, Kuopio (Puijonlaakso)
Klo 13.30-16.30 ARGENTIINALAINEN TANGO osa II
taso: alkeet

Sunnuntai 21.4.

Kuopion Raittiustalo, Minna Canthinkatu 52-54 ja
Klo 11.00-13.00 ARGENTIINALAINEN TANGO
taso: alkeisjatko
Paikka: Raittiustalon alasali

Linkki tapahtuman sivulle: https://www.tanssit.fi/kalenteri/paasiaisleiri-kuopiossa-19-21-4-2019/

 

 

 

Pääsiäisleiri 2019