ARGENTIINALAISEN TANGON OCHO-INTENSIIVIPÄIVÄ

Lauantaina 26.10.2019 klo 11.00 - 16.15

KURSSI ON TÄYNNÄ.
Tämä paketti sisältää kolme oppituntia ochon tekniikkaan pureutuen. Harjoitteita tehdään sekä kukin omaan kehoonsa syventyen, että yhdessä parin kanssa. Opetuksen keskiössä ovat vastavoimien tunnistaminen omassa kehossa ja parin liikkeeseen reagointi niiden avulla.

Esivaatimukset: Osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta argentiinalaisesta tangosta. Opetus ei ala alkeista. Kurssi sopii oman tanssitaitonsa kehittämisestä ja syventämisestä kiinnostuneille keski- tai jatkotason tanssijoille.

Kurssilla ei pääsääntöisesti toteuteta parinvaihtoa, vaan harjoitteita tehdään suurimman osan tai kaiken aikaa oman parin kanssa. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä, tai viimeistään kolme päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa.

 

AIKATAULU

11.00-12.30 Soolotunti. Tunnista vartalon sisäiset rotaatiot ja vastavoimat. Perusteknisiä edellytyksiä ochojen luomiseksi.

Tauko 30 min

13.00-14.30 Ryhmätunti parit. Tilan luominen kehoon ja parin välille. Valmiuksia ochon seuraamiseen omaan akseliin sitoutumalla. 

Tauko 15 min

14.45-16.15 Ryhmätunti parit. Muodostetun rotaation hyödyntäminen ochojen viennissä. Kevyen ja hengittävän vuoropuhelun etsiminen edellisten tuntien materiaalien avulla.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU. OSALLISTUJILLE ON LÄHETETTY INFOKIRJEET. KIITOS RUNSAASTA MIELENKIINNOSTA KURSSIA KOHTAAN!

Tapahtuman FB-sivu: https://www.facebook.com/events/543471203063659/?ti=icl

 

PAIKKA:

Cavan tanssisali (Cavalier ry) Tuottajankatu 10, Järvenpää.

 

HINTA:

55 €/hlö kaikki tunnit

18 €/hlö vain soolotunti

Kurssimaksu suoritetaan mieluiten etukäteen verkkopankissa: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/ tai paikan päällä  pankkikortilla tai käteisellä.

 

Tervetuloa intensiivisen harjoittelun pariin!

 

 

 

 

 

 

Ocho intensiivi 2019

ARGENTIINALAINEN TANGO LAHDESSA

 

"Asiallinen, selkeä opetus." 

-Kurssipalaute 2018

 

Kaikille tangosta kiinnostuneille avoimet tangokurssit Lahdessa jatkuvat syksyllä 2019 Maanantaisin. Pysy kuulolla tapahtumista painamalla "tykkää" myös Facebook-sivuillani www.facebook.com/tanssinopettaja

 

Maanantaisin 2.9. - 9.12.2019

ALKEET klo 20-21

JATKO klo 18.40-20

 

 

KURSSIKUVAUKSET:

Argentiinalaisen tangon kurssit alkavat ma 2.9.2019.

 

Alkeiskurssi: Niille, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet tangoa. Voit myös hyvin osallistua kurssille jos kaipaat kertausta perusteisiin, vaikka olisitkin aiemmin käynyt alkeiskurssin. Opetus lähtee alkeista ja etenee ryhmän mukaan.

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät tai tossut. Mukaan tarvitset myös ripauksen uteliaisuutta. Varustaudu nautiskelemaan tunnelmallisesta musiikista ja tanssin ilosta. Osa harjoitteista tehdään ilman kenkiä, jolloin voit olla paljain jaloin tai sukat jalassa.

Et tarvitse omaa paria tunneille. Varauduthan kuitenkin siihen, että emme voi taata sinulle paria kurssilta, vaan kannattaa olla itse aktiivinen. Treenata ja oppia voi silti! Kurssilla suositellaan parinvaihtoa rauhalliseen tahtiin pitkillä vaihdoilla. Parittomat harjoittelijat voivat auttaa toisiaan pariharjoitteissa.

Jatkokurssi on tarkoitettu argentiinalaisen tangon perusteet osaaville.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta voit liittyä sähköpostilistalle mikäli haluat tietoja tapahtumista. Kurssille ilmoittaudutaan tunneilla ja kurssimaksu suoritetaan paikan päällä. Opettajina toimivat Saara Tuikkala ja Janne Ranne.

 

Kurssin FB-sivu: http://www.facebook.com/tangohighlahti

PAIKKA:

Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, Lahti.

 

Kurssilaisten kertomaa:

"Asiat käytiin selkeästi läpi."

"Iloiset opettajat."

"Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste."

"Opetus perusteellista."

 

HINNAT: Maksu verkkokaupassa tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.

ALKEET: 10 €/kerta 110 €/kausi.

JATKO: 12 €/kerta tai 135 €/kausi.

TANGOPASSI: Kaikki syksyn tunnit yhteishintaan 190 €/kausi. (Alkeet osaaville)

Kausiliput ja 5x kertalippupaketit ostetaan suoraan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/

 

Tervetuloa mukaan! Tule suoraan paikan päälle tai kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella.

 

Abrazo argentiinalainen tango pieni