ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIALKEET

Sunnuntaina 5.1.2020 klo 11.30 - 16.00

Tämä paketti sisältää neljä oppituntia argentiinalaista tangoa aivan alkeista alkaen. Opetus etenee nopeassa tahdissa innostavalla tavalla erilaisten harjoitteiden ja esimerkkien avulla.

Esivaatimuksia ei ole. Opetus alkaa alkeista. Kurssi sopii kaikille avoimin mielin tuleville. Tanssinopettajana toimii kokenut paritanssin ammattilainen Saara Tuikkala.

Kurssilla toteutetaan rauhalliseen tahtiin kiertävää parinvaihtoa. Voit tanssia myös oman parin kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, voit silti ilmoittautua mukaan. Paritasapainon varmistamiseksi kuitenkin kurssille otetaan viejiä ja seuraajia suunnilleen tasamäärä (+-2). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ilman paria ilmoittautuvat seuraajat jonottavat ilmoittautumisjärjestyksessä, kunnes viejiä on ilmoittautunut riittävästi.

Ilmoittautuminen:
Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen (alla). Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kurssi on täynnä, tai viimeistään kolme päivää ennen tapahtuma-ajankohtaa.

Aikataulu:
Aloitamme aivan alkeista ja etenemme ryhmän mukaan reippaan rauhallisesti. Tuntien välissä pidetään pienet 5 min tauot ja yksi pitempi kahvi/lounastauko.
 
11.30-12.30 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote
12.30-13.30 Peruskuviot osa 1 (parallel system)
13.30-14 TAUKO
14.00-15.00 Peruskuviot osa 2 (cross system)
15.00-16.00 Milongassa tanssiminen ja tanssiinkutsu, cabeceo

Kurssimaksu:Kurssin hinta on 35 €/hlö kaikki tunnit.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssia verkossa: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/section/argentiinalaisen-tangon-intensiivialkeet-512020/
Saapuminen:
Osoite on Vesijärvenkatu 30, Lahti. Maksullista ja kiekolla sallittua pysäköintitilaa on kadun varrella (Lahden kaupungin pysäköinninvalvonta) ja kiekkopysäköintiä läheisillä ostospaikoilla. Salin ovelle kävellään kadulta autotallinovista alas ajoluiskaa pitkin "Dancing"-merkin kohdalta.
Ovet avataan noin klo 11.
Varusteet:
Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät, tanssikengät tai tossut.
Käytetään hajusteita huomaavaisesti mahdollisimman vähän.
Eväät:
Salin keittiössä on mikroaaltouuni ja jääkaappi välipalaa varten. Kadun varressa salin lähellä on kahvila.

 

Tapahtuman FB-sivu: https://facebook.com/events/543718369510660/?ti=icl

 

Tervetuloa intensiivisen harjoittelun pariin!

ILMOITTAUDU MUKAAN INTENSIIVIKURSSILLE 5.1.2020 TÄSTÄ. Jos tulet oman parin kanssa, mainitse parin nimi viestikentässä.

 

 

 

 

 

 

ARGENTIINALAISEN TANGON VIIKKOTUNNIT LAHDESSA

 

"Asiallinen, selkeä opetus." 

-Kurssipalaute 2018

 

Kaikille tangosta kiinnostuneille avoimet tangokurssit Lahdessa jatkuvat keväällä 2020 Maanantaisin. Pysy kuulolla tapahtumista painamalla "tykkää" myös Facebook-sivuillani www.facebook.com/tanssinopettaja

 

Maanantaisin 13.1.2020

ALKEISJATKO klo 20-21

JATKO klo 18.40-20

 

 

KURSSIKUVAUKSET:

Argentiinalaisen tangon kurssit alkavat ma 2.9.2019.

 

Alkeisjatko: Niille, jotka ovat harjoitelleet tangon alkeita. Voit myös hyvin osallistua kurssille jos kaipaat kertausta perusteisiin, vaikka olisit tanssinut enemmän. Syksyllä 2019 aloittaneet siirtyvät automaattisesti alkeisjatkoon, opetus jatkuu syksyn tuntien pohjalta. Voit hypätä mukaan käytyäsi intensiivialkeet 5.1.2020.

Varusteeksi käyvät itsellesi mukavan tuntuiset vaatteet ja vaaleaa parkettia tahraamattomat ja naarmuttamattomat sisäkengät tai tossut. Mukaan tarvitset myös ripauksen uteliaisuutta. Varustaudu nautiskelemaan tunnelmallisesta musiikista ja tanssin ilosta. Osa harjoitteista tehdään ilman kenkiä, jolloin voit olla paljain jaloin tai sukat jalassa.

Et tarvitse omaa paria tunneille. Varauduthan kuitenkin siihen, että emme voi taata sinulle paria kurssilta, vaan kannattaa olla itse aktiivinen. Treenata ja oppia voi silti! Kurssilla suositellaan parinvaihtoa rauhalliseen tahtiin pitkillä vaihdoilla. Parittomat harjoittelijat voivat auttaa toisiaan pariharjoitteissa.

Jatkokurssi on tarkoitettu argentiinalaisen tangon perusteet osaaville.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta voit liittyä sähköpostilistalle mikäli haluat tietoja tapahtumista. Kurssille ilmoittaudutaan tunneilla ja kurssimaksu suoritetaan paikan päällä. Opettajina toimivat Saara Tuikkala ja Janne Ranne.

 

Kurssin FB-sivu: http://www.facebook.com/tangohighlahti

PAIKKA:

Tanssiklubi Dancing, Vesijärvenkatu 30, Lahti.

 

Kurssilaisten kertomaa:

"Asiat käytiin selkeästi läpi."

"Iloiset opettajat."

"Rauhallinen eteneminen, sopiva vaikeusaste."

"Opetus perusteellista."

 

HINNAT: Maksu verkkokaupassa tai paikan päällä kortilla tai käteisellä.

ALKEET: 10 €/kerta 110 €/kausi.

JATKO: 12 €/kerta tai 135 €/kausi.

TANGOPASSI: Kaikki syksyn tunnit yhteishintaan 190 €/kausi. (Alkeet osaaville)

Kausiliput ja 5x kertalippupaketit ostetaan suoraan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/tanssinopettaja/

 

Tervetuloa mukaan! Tule suoraan paikan päälle tai kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella.